OTTO KILPI

 

Nimi: Otto Kilpi
Synt. vuosi: 2002
Numero: 91 (2012), 56 (2013)
Luokka: Raket 85 Junior

Motto: Ei se kiillä, mutta kulkee!

Muuta: Aloitin kartingin Forssan kerhon vuokra-autoilla, mutta ajaminen oli satunnaista kahtena ensimmäisenä vuotena (2-3 kertaa kesässä). Loppukesästä 2011 isä osti viisitoista vuotta vanhan CRG-aloituspaketin kahdella R85-koneella ja viikon totuttelun jälkeen jätin kuristimen pois. Puolitoista kuukautta myöhemmin (viikkoa ennen Päräystä) ajoin ensikertaa Porin radalla harkkaa ja vauhtini tuntui lupaavalta tähän lajiin: Tenhusen Lauri (nro. 2, ajoi Päräyksessä Rakettia ja Yamahaa) sai kymmenen kierroksen aikana eroa minuun noin 6 metriä, kun taas muut radalla yhtäaikaa olleet eivät kerenneet vauhtiini alkuunkaan (paras aikani 57,85s). Kilpailemisen Raket jr. luokassa aloitin seuraavana kesänä (2012) iän niin salliessa. Kevään ajot jäivät aikalailla ajamatta salibändyharrastukseni vuoksi ja se onkin pääharrasteeni, jota olen pelannut 4v. lähtien. Pelaan FoSun -00 joukkueessa, kuten myös yleisessä ajava kerhokaverini Kivistön Jori. Kaudella 2012 ja 2013 jäi/jää mm. Kevätpäräys ajamatta samaan aikaan olevan säbän loppuhuipentuman vuoksi.

Ensimmäisten kansallisten kilpailujen epäonnistumisien jälkeen aloin päästä kärryille kilpa-ajamisesta ja aloituskaudellani ajoin kolmanneksi Monakon Syyskisassa, sekä voittoihin Lavinnon Vauhtipäivillä, Kallio Kartingissa ja Syyspäräyksessä. Voittoja tuli myös monista kerhokisoista ja harjoituskilpailuista, joissa parasta oli päästä mittaamaan kulkua yleisen luokan kuskien kanssa. Ajoittain vauhtini riitti Karnevaalin kärkiporukoissa kilpailevien kuskien haastamiseen ja jopa voittamiseen. Kesällä runkomme vaihtui -07 Gillardiin, jota olen opetellut itse säätämään.

Tästä on mukava jatkaa kaudelle 2013, jossa tavoitteenani on kerätä nousupisteet yleiseen ja pystyä haastamaan Karnevaalin keskikastin kuljettajat heti ensimmäisestä kilpailusta lähtien. Sponsoreita minulla ei toistaiseksi ole, mutta toivossa on hyvä elää... :)